MOTORFRAME LATEN LASSEN

Bij Cafe Racer Amsterdam ben je aan het juiste adres je frame te laten aanpassen, voor bijvoorbeeld een custom buddyseat!

cafe racer amsterdam
cafe racer amsterdam
cafe racer amsterdam

Stalen motorframe lassen en fabriceren voor je Cafe Racer

Motorframes zijn een behoorlijk integraal onderdeel van de algehele constructie van een fiets. Dit frame houdt alles op je fiets. Overweeg je een custom buddy te laten lassen dan is dit zeker mogelijk voor stalen frames van diverse motormerken Er zijn verschillende aspecten aan verbonden waar je rekening mee moet houden. Cafe Racer Amsterdam heeft 25 jaar ervaring als motor customizer en weet wat hij doet.
 
Kun je een motorframe zelf lassen of schakel je professionele hulp in? Eerst moet u beoordelen wat voor soort buddy er voor ogen is. Als het alleen een bocht is kan je het zeker een poging doen dit zelf te doen. Maar let op tijdens het rijden komen er veel krachten te staan op het frame. Cafe Racer Amsterdam draait met de draaibank bussen op maat die in het frame gemonteerd wordt om extra stabiliteit te geven! Dit is belangrijk dat tijdens het lassen het frame een geheel wordt met het oorspronkelijke frame. Zo voorkom je scheuren tijdens het rijden.
 

De afwerking

De afwerking is een essentieel onderdeel van het eind proces, niet alleen om een mooi eind resultaat maar ook voor behoud. Roest en corrosie zijn

weldegelijk een feit, zeker als de motor permanent buiten staat. Wij hebben meerdere technieken van afwerking onder de knie, voor een kwalitatief goede afwerking die jaren lang mee gaat.

Tot slot over motorframe laten lassen

Heb je vragen over het laten lassen van je frame, neem gerust contact op me ons. We zullen ons best doen je vragen te beantwoorden.
cafe racer amsterdam
cafe racer amsterdam
cafe racer amsterdam