BMW cafe racer laten bouwen

De combinatie van degelijke techniek, moderne componenten en een uitmuntende afwerking maken van een beproefde motorfiets een meesterwerk geschikt voor alledaags gebruik. Of het nu gaat om een ​​scrambler, bobber, bratstyle of cruiser – onze BMW custom cafe racer ziet er goed uit en is er om mee te rijden.

Cafe racer modellen

De cafe racer modificatie heeft vele varianten, te beginnen met de te gebruiken bases die BMW van de K-serie of BMW van de R-serie kunnen zijn. In onze BMW voorbereidingswerkplaats in Spanje hebben wij maatwerk uitgevoerd aan BMW R100 modellen. r80, r65, r45, r100r, r80r, r1100s, r1150, r850r en r1200s; en natuurlijk BMW K100 en K7

Een BMW cafe racer is een motorfiets die is aangepast in de stijl van een cafe racer, met als basis een BMW motorfiets. Café racers worden typisch gekenmerkt door hun uitgeklede ontwerp, laag stuur en langwerpige brandstoftanks.

Cafe racer customizen

Om een ​café racer te maken, begint men meestal met het selecteren van een geschikt BMW motorfietsmodel, zoals de BMW R80 of R100, maar ook de BMW K75 en K100. De fiets zou dan worden uitgekleed tot het frame en opnieuw worden opgebouwd met behulp van aangepaste onderdelen en accessoires, zoals een nieuwe brandstoftank, stuur, zadel en uitlaat.

De resulterende motorfiets zou een strak, minimalistisch ontwerp hebben met de nadruk op snelheid en wendbaarheid. Cafe racers worden vaak gebruikt om te racen of als stijlvolle, vintage geïnspireerde straatfietsen.

Tot slot over de cafe racer.

Heeft u interesse om aanpassingen te laten doen aan uw Cafe Racer, neem gerust contact op met ons