Een Yamaha Cafe Racer of Scrambler laten bouwen.

Een café racer of scrambler bouwen is iets wat mij vaak gevraagd wordt. Zeker, we starten met een plan en de beste onderdelen voor motor te verzamelen. Door online te zoeken naar voorbeelden krijg ik een goed beeld wat je voor ogen hebt.

Hoewel ik altijd zal pleiten voor het gebruik van hoogwaardige (lees “duurdere”) onderdelen, zijn er veel dingen die je zelf kunt doen om de kosten voor je cafe racer-project laag te houden en toch een hoogwaardige afwerking te leveren. De beste fietsen worden gebouwd als het werk wordt gedaan met passie en interesse.

Cafe Racers werden voor het eerst gelanceerd in de jaren 50.

Zelfs de stijl van moderne caféracers is geïnspireerd op de originele caféracers uit de jaren vijftig. In de jaren vijftig was er een populaire trend van compacte standaard / naakte motorfietsen. Maar dit type motorfiets verloor in de loop van de tijd niet aan populariteit, aangezien de meeste motorfabrikanten tegenwoordig caféracers maken.

Caféracers zijn eigenlijk ontstaan ​​in Londen, gemaakt door jonge Britse rijders die geen auto konden betalen. Ze hebben onnodige of onderdelen verwijderd, de motor afgesteld en andere aanpassingen gedaan. Zo ontstonden de eerste caféracers.

Tegenwoordig zijn er veel fans van café racers.

Motorfabrikanten hebben verschillende series voor caférijders, maar de meeste zijn te duur voor de gemiddelde gebruiker of passen niet bij hun favoriete stijl. Daarom bouwen veel mensen liever hun eigen caféracers door een originele motorfiets om te bouwen.

Tot slot over de cafe racer

Heb je niet de tijd of het gereedschap om je Yamaha cafe racer te bouwen, neem dan gerust contact op met ons.
We zullen ons best doen je vragen te beantwoorden en custom motor visie te realiseren.