Cafe racer t shirt kopen

Bij je pas gebouwde custom bike, of het nu een café racer, bobber of tracker is, hoort een bijpassend custom motor T-shirt. Vette eigenzinnige designs die je nergens anders vindt, net als jouw custom! Geheel aangepast naar de kleuren en het design van je motor. Zoals we jarenlang al motorfietsen verbouwd hebben, tot in detail perfect, zo zijn ook onze t-shirt designs.

Merken en maten

De T-shirts zijn van het merk Gildan, super comfortabel 100% katoen. De pasvorm zit tussen regular en slim-fit in, waardoor het T-shirt comfortabel blijft maar niet zo los zit dat het oversized lijkt.
De maten van de T-shirts reiken van small tot 2XL en de designs, zoals custom al zegt, zit geen limiet aan; die zijn eindeloos.

Korte mouw en kleuren

De T-shirts zijn alleen in korte mouw en in 3 kleuren verkrijgbaar: donkergrijs, zwart en camouflage. Let wel, dit zijn de kleuren van de T-shirtstof , niet de kleuren van de designs, die kunnen worden gedrukt in alle kleuren

Club/crew T-shirts

Ook zeker als men een T-shirt wil laten ontwerpen voor een club of crew, kan men bij ons terecht. Dus voor grote oplagen kunt u ook  contact opnemen. Houd er alsjeblieft wel rekening mee dat de T-shirts stuk voor stuk met de hand gemaakt worden en het design vooraf ook, dus het kan even duren totdat de gehele serie klaar is. We kunnen natuurlijk wel een tussentijds voorbeeld opsturen via de mail.

Cadeau doen

Wilt je je vriend of vriendin een T-shirt cadeau doen, dan kan dat natuurlijk ook! Geef het design en de maat door en wij maken het cadeau precies zoals je wilt!

Vakantie

Ga je lekker op vakantie met de motor naar een warm land en ga je lekker in je T-shirt rijden? Dan is een vet custom design natuurlijk wel heel stoer om mee te pronken! Denk bijvoorbeeld aan een motor T-shirt waarbij de stad waar je naartoe gaat vermeld staat in het design, iedereen zal jaloers zijn op je T-shirt! New York, London and Paris, here we come!

Bezorgen

Het voordeel aan het bezorgen van een t-shirt is dat het door de brievenbus kan! Dit scheelt u in de bezorgkosten en het kan altíjd bezorgd worden, want u hoeft er niet voor thuis te blijven.

In het kort

Custom-made motor T-shirts met korte mouw, 100% katoen,  in de maten small tot 2XL verkrijgbaar. Kunnen geleverd worden in de kleuren donkergrijs, zwart en camouflage en worden bedrukt met elk denkbaar design en alle kleuren, naar jouw ontwerp. Ideaal om cadeau te doen of als idee voor club/crew verband. Super stoer om mee te nemen op vakantie en makkelijke bezorging bij je thuis.
Kortom; wat houdt je nog tegen om een vet custom motor T-shirt door ons te laten maken?