De motor t shirts van Cafe Racer Amsterdam,

super comfortabel 100% katoen. De pasvorm zit tussen regular en slim-fit in, waardoor het motor t-shirt comfortabel blijft maar niet zo los zit dat het oversized lijkt. De maten van de motor t-shirts reiken van small tot 2XL en de designs, zoals custom t-shirt al zegt, zit geen limiet aan; die zijn eindeloos. Korte mouw en kleuren

De T-shirts zijn alleen in korte mouw en in 3 kleuren verkrijgbaar: donkergrijs, zwart en camouflage. Let wel, dit zijn de kleuren van de T-shirtstof , niet de kleuren van de designs, die kunnen worden gedrukt in alle kleuren.Ideeën?Heb je een vet idee voor een T-shirt, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij sturen je een offerte op. Indien de offerte akkoord is, gaan we aan de slag en zal het T-shirt spoedig op de deurmat liggen.
Motor t-shirt designs

De bedrukking van de motor T-shirts wordt gedaan door middel van een transfer drukpers. Motor Club / Crew t-shirts. Ook zeker als men een T-shirt wil laten ontwerpen voor een club of crew, kan men bij ons terecht. Dus voor grote oplagen kunt u ook contact opnemen. Houd er alsjeblieft wel rekening mee dat de T-shirts stuk voor stuk met de hand gemaakt worden en het design vooraf ook, dus het kan even duren totdat de gehele serie klaar is. We kunnen natuurlijk wel een tussentijds voorbeeld opsturen via de mail.

Cadeau: doenWilt je je vriend of vriendin een T-shirt cadeau doen, dan kan dat natuurlijk ook! Geef het design en de maat door en wij maken het cadeau precies zoals je wilt! Vakantie: Ga je lekker op vakantie met de motor naar een warm land en ga je lekker in je T-shirt rijden? Dan is een vet custom design natuurlijk wel heel stoer om mee te pronken! Denk bijvoorbeeld aan een motor T-shirt waarbij de stad waar je naartoe gaat vermeld staat in het design, iedereen zal jaloers zijn op je T-shirt! New York, London and Paris, here we come! Bezorgen: Het voordeel aan het bezorgen van een t-shirt is dat het door de brievenbus kan! Dit scheelt u in de bezorgkosten en het kan altíjd bezorgd worden, want u hoeft er niet voor thuis te blijven.
Motor t-shirts In het kort

Cafe Racer motor T-shirts met korte mouwen,

100% katoen, in de maten small tot 2XL verkrijgbaar. Kunnen geleverd worden in de kleuren donkergrijs, zwart en camouflage en worden bedrukt met elk denkbaar design en alle kleuren, naar jouw ontwerp. Ideaal om cadeau te doen of als idee voor club/crew verband. Super stoer om mee te nemen op vakantie en makkelijke bezorging bij je thuis. Kortom; wat houdt je nog tegen om een vet custom motor T-shirt door ons te laten maken?
Geschiedenis van het custom t-shirt

Het T-shirt is geëvolueerd van een eendelig onderkledingpak gebruikt in de 19de eeuw, tot het verdelen van het eendelige uniepak in aparte boven- en onder kledingstukken, met de bovenste lang genoeg om de plooi onder de tailleband te bedekken (het T-shirt). T-shirts, met en zonder knopen, goedgekeurd door mijnwerkers en stuwadoors tijdens het eind van de 18e eeuw als een handig kledingstuk voor warme omgevingen. T-shirts, werden oorspronkelijk populair in de Verenigde Staten toen ze werden uitgegeven door de Amerikaanse Marine tijdens of na de Spaans-Amerikaanse oorlog. Dit waren witte katoenen onderhemdjes met hals en korte mouw die onder een uniform gedragen kon worden.

Het T-shirt, door zijn vorm en omtrek, zo genoemd, werd al snel populair als een onderlaag van kleding voor werknemers in verschillende sectoren, waaronder de landbouw. Het T-shirt was gemakkelijk gemaakt, gemakkelijk te reinigen en goedkoop, en om deze reden, werd het shirt vaak gekozen door jonge jongens (misschien meer door hun moeders dan van de jongens zelf).

Jongens shirts werden gemaakt in verschillende kleuren en patronen.

Tegen de tijd van de grote depressie was het T-shirt vaak het standaard kledingstuk die gedragen werd bij het doen van de boerderij- of ranch karweitjes.. Na de Tweede Wereldoorlog werd het t-shirt vaak gezien bij veteranen als vrijetijdskleding gecombineerd met de broek van hun uniform, en het T-shirt werd nog populairder nadat Marlon Brando een T-shirt droeg in ‘A Streetcar Named Desire’, uiteindelijk bereikte het T-shirt de status van modieus, als een zelfstandige kledingstuk.

Er zijn veel iconische T-shirt designs die stammen uit de jaren ’70 van de vorige eeuw; voorbeelden hiervan zijn: het heldergele smiley T-shirt, De ‘Tong’ van de Rolling Stones en de ‘I (heart) …’-T-shirts. Een andere populair T-shirt-ontwerp onder toeristen zijn de shirts met de grappige zin, “mijn ouders ging naar ___, en alles wat ik kreeg was dit waardeloze shirt!.” Trend T-shirts werden oorspronkelijk gedragen als hemdjes. T-shirts worden nu vaak gedragen als het enige kledingstuk op de bovenste helft van het lichaam, bovenop een eventuele BH of onderhemdje. T-shirts zijn ook een medium voor zelfexpressie en reclame, met elke denkbare combinatie van woorden, kunst en zelfs foto’s die erop zijn gedrukt. Een T-shirt trekt zich doorgaans door tot de taille.

Varianten van het T-shirt, zoals de tank top, de bemanning hals, A-shirt, spier shirt, scoop nek en de v-hals zijn later ontwikkeld. Hip hop mode wordt gekentmerkt door zogenaamde “tall-T” T-shirts die tot de knieën reiken. Een trend van de jaren ‘90 in dameskleding, waren strakke “bijgesneden” T-shirts die kort genoeg zijn om de borsten te verhullen. Een andere populaire trend is het dragen van een “longsleeve T-shirt”, en daarover heen een korte mouwen T-shirt met een andere kleur, het zogenaamde” layering”. In de vroege jaren 1950 waren er verschillende bedrijven gevestigd in Miami, die begonnen met de versierde T-shirts met de namen van de verschillende resort en bijpersonages erop. Het eerste bedrijf was Tropi. Zij hadden de eerste licentie om Walt Disney-figuren, zoals Mickey Mouse en Davy Crockett op T-shirts te printen. Een van de grootste bedrijven die nog steeds bestaat, overigens ook in Miami is Sherry Manufacturing Company. In 1959, werd plastisol, een duurzamer en rekbaarder inkt, uitgevonden, waardoor veel meer variatie in T-shirt ontwerpen mogelijk was.In de jaren 1960 verscheen het ‘ringer’ T-shirt en werd dit mode voor de jeugd- en rock-n-rollers. Het decennium zag ook de opkomst van knutselprojecten met T-shirts en zeefdruk techniek op het basis T-shirt.

In de late jaren ‘60, richtten Richard Ellman, Robert Tree, Bill Kelly, and Stanley Mouse het Monster bedrijf op in Mill Valley, Californië, voor de productie van expliciete fine-art T-shirts. Monster T-shirts waren vaak voorzien van emblemen en motieven die gekoppeld waren aan de Grateful Dead en de wiet cultuur. Een van de meest populaire symbolen die naar voren kwam uit de politieke onrust van de jaren 1960 werd massaal op T-shirts gedrukt, het gezicht van Marxistrevolutionair Che Guevara. Andere methoden van decoratie op T-shirts werd gedaan door middel van airbrushing, stoffen, borduurwerk, indruk-/opdruk-reliëf en het opstrijken van belettering, heat transfers, of kleurstofsublimatie transfers. Laserprinters zijn geschikt om met behulp van een speciale toner van sublimatie kleurstoffen permanente opdrukken over te brengen op T-shirts.

In de jaren 1980, werden thermoschromatische

kleurstoffen gebruikt om de T-shirts te bedrukken waardoor die van kleur konden veranderen wanneer deze werden onderworpen aan warmte. Het wereldwijd bekende merk Hypercolour was de maker van deze T-shirts en dit was immens populair in de straten van het Verenigd Koninkrijk voor een aantal jaar, maar is sindsdien zo goed als verdwenen. Deze waren ook erg populair onder jongeren in de Verenigde Staten in de late jaren ‘80. Een nadeel van kleurverandering kleding is dat de kleurstoffen gemakkelijk kunnen worden beschadigd, vooral door wassen in warm water, of door kleurstof van andere kleding tijdens het wassen. Aan het begin van deze eeuw, is het ontwerpen en online verkopen van aangepaste T-shirts enorm populair geworden. Populaire websites begonnen gebruik te maken van digitaal drukwerk (zoals Direct to Garment of DTG afdrukken) om klanten hun eigen T-shirts online te laten ontwerpen zonder minimum orders. In het begin, was DTG niet geschikt voor het afdrukken op donkere kleding; echter, met de hulp van enkele online t-shirt shops / winkels en printerfabrikanten zoals T-Jet is het proces geperfectioneerd, zodat de consumenten met veel meer afdrukopties worden bediend.