Honda cafe racer laten bouwen

Cafe racers worden een steeds populairder genre van fietsen. De oude vintage look die het heeft, samen met zijn eenvoud, is een lust voor elk paar ogen die het zien. Als je erover nadenkt om van je motor een caféracer te maken, ben je hier absoluut aan het juiste adres.

Velen vragen zich af of ze in staat zijn om zo’n doel na te streven, terwijl anderen misschien het een en ander over mechanica weten, maar gewoon niet weten waar ze moeten beginnen. Waar je ook bent op je reis, ik kan je vragen beantwoorden en je laten zien wat ik heb gedaan met al mijn café racer projecten

Of je nu besluit deze motorfiets voor jezelf te houden of hem om te draaien om winst te maken, je hebt een geweldige hobby gekozen. Laat het bouwen van de café racer beginnen!

Welke honda kan je het beste uit kiezen

Ik raad aan iets te restaureren dat tussen de jaren 80 en 2000 is gemaakt. Dit soort motorfietsen is vanwege hun eenvoud en basissystemen meestal een stuk eenvoudiger te restaureren en om te bouwen tot caféracers. Ze zijn ook een stuk goedkoper in aanschaf in vergelijking met nieuwere motorfietsen.

Als dit je eerste motor is, raad ik aan om een ​​Japanse Honda motorfiets te laten verbouwen, omdat dit het gemakkelijkste type motorfiets is om te herbouwen.

Europese motorfietsen zijn prachtige caféracers, maar wees gewaarschuwd dat ze veel gecompliceerder zijn dan andere fietsen; ze zijn duurder, (sommige hebben geen metrische of engelse), en de onderdelen zijn moeilijker te vinden.

Tot slot over de cafe racer

Heeft een Honda custom motor project die modificatie nodig heeft, heen gerust contact op met Cafe Racer Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor je klaar je vragen te beantwoorden.